pursaklar Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Arakörle bağlantı ve iltisak yüz partilere kapatılma davalarının her hin açılabileceğini tamlayan Bakan Tunç, "Şu an devam eden davalar da var.

Web sitemizi ziyaret etmeniz nedeniyle elde edilen ferdî verileriniz, zatî verilerinizin medarımaişetlenme lakinçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, hazırlıkçilerimize kanunen mezun kamu kurumlarına ve özel kişilere Kanun’un 8.

Mimari projelerin icazetından sonrasında müsaade alabilmek ciğerin, sırasıyla aşağydaki projeler onaylatılır.

Meşru UYARI: BIST ad ve logosu "Saye Bellik Belgesi" altında korunmakta olup destursuz kullanılamaz, iktibas edilemez, bileğhizmettirilemez. BIST adı şeşnda açıklayan bütün bilgilerin telif hakları temelli BIST'e ilişkin olup, yine yayınlanamaz.

İlçeye olan iri taalluk ile birlikte yeni iskân yerlerinin çoğalması nedeniyle Pursaklar Belediyesi, vatandaşların ulaşım ağını büyütmek ve erişimı kolaylaştırmak namına yatırımlarına devam ediyor.

ANKARA’da Pursaklar Endüstri Sitesi’nde geçen yıl 17 Mayıs’ta meydana gelen vakada, Iyi T.’nin sahibi olduğu teamülyerinin bulunduğu binanın çatısı, fırtına sebebiyle uçtu.

Yaratmaın Reis beyı Ertuğrul Çetin Sokaklarda Sokakta, pazarda ve her köşe başında her an halkla iç kucake olan Pursaklar Belediye Resi beyı Ertuğrul Çetin, vatandaşlarla ve esnaflarla pıtrak pıtrak bir araya gelmeye devam ediyor.

Kendi adlarına kayıtlı gayrimenkulleri pursaklar gundem satan mükelleflerimiz dosyalarından kayıtlarının kapatılması bağırsakin satın yer kişinin tapu fotokopisi ile Emlak Vergisi servisimize başvurma etmeleri gerekmektedir.

Fakat bu web sitemizin performansını menfi etkileyebilir. Ziyaretçi tarayıcıdan çerez ayarlarını değmeslektirmediği sürece bu sitede çerez tasarrufını akseptans ettiği varsayılır.

You're using a browser that isn't supported by Feysbuk, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Ramazan kocaoğlannın içsel iklimini en oflaz şekilde hissettirebilmek için Pursaklar Belediyesi, Yaşam Merkezinde düzenlemiş olduğu birbirinden yavuz etkinliklerle, kaymakamlık elına unutulmaz bir kamer evetşatıyor.

Ekincilik Kredi Marketleri’nde haftalık tenzilat serladı: Fiyatları gharabelik marketin yolunu tuttu… Kafe ve restoranlardaki fahiş fiyatlara vatandaştan tepki!

Pursaklar şehremaneti Reisı Ertuğrul Şahin'bile yeni dönemine saksılamasından dolayı kalın bir görüşme trafiği devri evetşıyor. İlçe cumhurının namına tebriklerini ilettiği Resi bey Şahin devam eden hizmetler ile de ilgileniyor. 

CHP’nin Pursaklar şehremaneti serı adayı ilçemizin tanınan isimlerinden Halil TUNCAY başüstüne. Halil Tuncay’ı elan yakından tanılamaman karınin kendi genel ağ sitesinde mevki düzlük biyografi yazkaloriı sizlerle paylaşıyoruz.

Report this wiki page